STAVERN GUIDEN: LYDHUSSTRANDA STRANDLEILIGHETER!

67616232_2375419065885381_7932957028396302336_n (1)

Annonse: Lydhusstranda Camping

Bølgene slår forsiktig innover stranden og lukten av saltvann presser seg på i nesen. De hvite strendene er fylt opp av sommerglade gjester, som en etter en kaster seg ut i den fristende vannet. Hadde jeg ikke visst hvor jeg var, hadde det vært lett å drømme seg bort til Miami Beach. Tanken har nok streifet mange, tenk deg å bo sånn som det her. Sovne til bølgeskvulp, våkne opp til frisk sjøluft og et herlig morgenbad. Vet du hva, Lydhusstranda har gjort dette mulig.

Jeg var så heldig å få lov til å ta med meg min familie, for å teste hvordan det ville være å bo slik i en hel uke. Forventningene var skyhøye, men oppholdet ble om mulig enda bedre enn forventet. For barnas del var dette paradis, med eget spillrom i kjelleren. Vannet er også bare noen meter unna og det er en kiosk som leverer alt du måtte ønske deg. Oppholdet ble rett og slett en helt fantastisk, vi kunne ikke ønsket oss noe mer.

Vi fikk på en måte en sydenferie, uten å måtte ta med oss fire barn inn på et fly. Dette anbefales på det sterkeste, gå inn å bestill neste års ferie nå!


 


Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *