STAVERN GUIDEN: SMAK AV STAVERN!

67793350_2343897485731738_7879675154475778048_n

Annonse: Smak av Stavern!

Midt på brygga i Stavern gjestehavn, finner du Smak av Stavern. Stedet som er omgitt av måkeskrik og bølgeskvulp, gir deg skikkelig følelsen av sommer. Stedet ligger helt fantastisk til og bare ved å passere inngangen, melder lysten på sjømat seg. Stedet er kjent for sin fantastiske mat, sin helt spesielle service og ikke minst for sin beliggenhet. Stedet har en helt fantastisk restaurant, samt Staverns flotteste uteservering. Her kan du sitte og nyte en bedre lunsj, med Stavern gjestehavn som utsikt. Her kan du se alt Stavern har å by på, som flotte båter eller Stavernsøya som smiler imot deg.

Jeg tok med meg min familie og testet Smak av Stavern. På menyen stod det tapas og det var med store forventninger vi inntok lokalet. Stedet var som vanlig fylt opp av matglade gjester, men allikevel fikk vi maten levert i rekord fart. Ikke bare ble maten servert raskt, de ansatte sørget også for at vi til enhver tid hadde det vi trengte. Maten som ble servert var helt fantastisk, det var helt klart det beste jeg noen gang har smakt. Det var mer enn nok mat til alle, store porsjoner som mettet både store og små mager. Dette var en opplevelse helt utenom det vanlige, alt var helt perfekt og vi anbefaler stedet på det sterkeste.

Det at stedet også har en egen avdeling for barn, ser jeg som småbarnsfar på som en helt perfekt ordning. Det gjør opplevelsen god, for både store og små. Da kan de voksne sitte og nyte maten, etter at barna har spist seg ferdig. På den måten slipper man masete barn, mens man helst bare vil sitte og nyte maten selv. Dette er noe andre restauranter burde lære av, for dette var en helt fantastisk løsning for småbarnsforeldre.

Smak av Stavern er ikke bare smaken av Stavern, det er smaken av sommer og ikke minst smaken av kvalitet.
Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *