DET BESTE TIPSET TIL SMÅBARNSFORELDRE, SOM HAR BARN SOM BRUKER SMOKK!

lekser1

ANNONSE: Byhappyme.no

Jeg har lovet meg selv å skape mer tid i hverdagen, men for å klare det var jeg nødt til å finne roten til problemet. Jeg har måttet bruke detektorer og lupe, men plutselig kom svaret til meg som lyn fra klar himmel. For det jeg bruker mest tid på i hverdagen, er faktisk å lete etter smokker som barna mine mister. Det er ikke bare et par ganger om dagen det skjer, nei det skjer hele tiden. «Hvor er sutte mi» er nok det mest spurte spørsmålet her i huset og det har jeg planer om å endre.

Spesielt under henting i barnehagen, går det med mye tid til å lete etter smokker. For alle barn har smokker og dessverre er alle smokker nesten helt like. Det var rett og slett umulig å vite hvilken smokk som var den riktige. Men en herlig vinterdag rett før jul, kom jeg over en artikkel som kunne løse mitt problem på 1-2-3. For smokker med eget design og eget navn på, var akkurat det jeg trengte. Derfor sendte jeg inn en bestilling og nå en måned etterpå sitter jeg med fasit.

For jeg har spart masse tid på dette, spesielt under henting i barnehagen. Det er aldri tvil om hvilken smokk som er riktig og ikke minst er det lettere for de ansatte i barnehagen og ha kontroll. Tiden man sparer på dette er verdt hver eneste krone, selv om det ikke er rare greiene dette kostet. Kvaliteten på smokkene er også helt fantastiske, så nå smiler livet til meg med en smokk med eget design i munnen.

Er du lei av å lete etter smokken, gå inn på Byhappyme.no nå og bestill dine smokker!

Det er med stor glede at jeg kan informere dere alle om, at jeg nå har inngått et samarbeid med Byhappyme.no. Dette er et samarbeid jeg er sikker på at kommer til å bli langt og godt, samtidig vil jeg frigjøre masse tid i hverdagen med produkter fra Byhappyme.no

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *