Har jeg laget årets julelåt?

julebord

Som barn er det mange personer man ser opp til, da tenker jeg ikke bare på rent fysisk, men på en måte der man idoliserer disse personene. Gjennom en oppvekst kan man ha mange idoler og jeg husker spesielt mitt første ordentlige idol her i livet. Han het Sputnik og var en lastebil sjåfør fra Drangedal, men først og fremst var han en artist jeg beundrer og så opp til.

Jeg hadde alle kassettene hans, jeg hadde alle effektene hans og til og med trusene hans hadde jeg hengende på veggen hjemme. Altså de trusene med Sputnik på da, ikke de brukte trusene hans, for de som trodde det. Jeg var ofte innringer på radioen og sang også på nattåpent på Torget i Larvik. Kanskje var dette starten på min artist drøm.


Artist drømmen har jeg hatt hele livet, spesielt i ungdommen var dette min store drøm og under kallenavnet 50-Kent ga jeg ut en del snadder på YouTube. Det er ikke nødvendig å søke opp dette, da alt dette er slettet derfra for lenge, lenge siden. Men i hodet mitt hørtes dette bra ut, for andre var det kanskje mer søtt, men dette var virkelig en drøm jeg hadde.

Så nå, 15 år etter at jeg satt og laget musikk på gutterommet, skal endelig drømmen komme til virkelighet. I samarbeid med profesjonelle artister, produsenter og låtskrivere kommer nå min jule låt i hyllene, eller på Spotify som man sier i disse dager da. Teksten har jeg faktisk utarbeidet selv, med en viss korreksjon og endringer på endingene er resultatet nå snart ute hos folket.

Jeg håper dere alle gleder dere til 30 november, jeg håper dere alle legger sangen min i deres favorittliste og til slutt håper jeg at det jeg nå leverer dere, lever opp til mine forventninger.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *