TELEFONSAMTALEN!

svd

Jakten på min opprinnelige familie fortsetter med uendret styrke. Forrige uke fikk vi svar på noen ubesvarte gåter og dette førte til at vi plutselig satt der med et konkret navn i fanget. Kunne dette være mannen vi var på jakt etter? Noen raske søk på internett ga oss svar og det visste seg at denne mannen hadde vært gift med min oldemor i det riktige tidsrommet. Dette måtte vi rett og slett finne ut av, så jeg tok opp telefonen og slo på tråden til det jeg trodde var familien.

Etter et par bom, traff jeg til slutt på en mann som kunne bekrefte at han var i familie med denne mannen. Han sendte meg allikevel videre til generasjonen før han, noe som førte oss enda nærmere denne mannen. Jeg kjente jeg fikk frysninger i det jeg slo nummeret, jeg som vanligvis er veldig trygg i telefonen fikk en litt skjelven stemme. Men etter få sekunder fikk jeg tilbake godfølelsen, for det var en veldig hyggelig og behjelpelig dame i andre enden av telefonen.

Hun kunne bekrefte mye av det jeg hadde funnet ut, men hun kjente ikke til min oldemor som skulle ha vært gift med han. Allikevel visste hun om ei, som kanskje kunne vite noe mer. Så jeg ringte videre til henne, med et løfte om å ringe den forrige damen tilbake. Etter få sekunder kunne denne damen fortelle at hun kjente til min oldemor og hun bekreftet at disse var gift på denne tiden. Men noe barn hadde hun aldri sett, så vi kunne ikke avsluttet søket ennå.

Vi jobber nå iherdig med all informasjonen som vi har, men enn så lenge er vi et stykke unna svaret vi vil ha.


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *