JAKTEN PÅ MIN OPPRINNELIGE FAMILIE!

lekser1

Verden er ikke stor. Det er en kjent frase vi nordmenn lirer av oss, de gangene vi møter på kjentfolk som vi sjeldent møter. Ofte har jeg tenkt at dette stemmer godt, men den siste uken har virkelig visst meg hvor stor verden kan være. For ikke å snakke om Norge. For når man setter seg ned for å finne sin opprinnelige familie, er det litt som å lete etter nålen i høystakken. Men jeg nekter å gi opp av den grunn.

Det første jeg gjorde da jeg fikk vite om dette, var å sette meg ned å lage et slektstre av det som har vært min familie frem til nå. Deretter samlet jeg navnene til alle de gjenlevende i en liste og startet å kontakte hver og en av dem. Det førte til mer frustrasjon enn glede. For det visste seg at de fleste visste om dette, men de hadde ikke mer informasjon enn det jeg nå satt på. Dermed var jeg like langt i prosessen igjen, nå måtte jeg tenke annerledes.

Jeg startet så å saumfare internettet, men det er vanskelig å finne ting som er fra så langt tilbake i tid. Jeg kunne se at min oldemor hadde vært gift i det tidsrommet min farfar skulle ha blitt født, men det var umulig å finne ut av hvem hun hadde vært gift meg. Akkurat nå virket Norge uendelig stort, det fantes så mange navn og jeg ante ikke hvordan jeg skulle starte. Men plutselig kom det litt informasjon fra familien, det visste seg at min farfar ble født på sørlandet.

Dermed kan jeg nå skrumpe inn søket litt og angripe situasjonen med ny motivasjon.


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 hendelser på “JAKTEN PÅ MIN OPPRINNELIGE FAMILIE!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *