JULEKONSERT MED PAPPADRØMMER!

jul

Tenk deg til tidenes julestemning. Der krystall kuler henger ned fra scenetaket og der pyntede juletrær plutselig starter å danse midt i refrenget. Blander du alt dette med en sår stemme, som i et tappert forsøk forsøker seg på å lage en ny hit av «Last Christmas». Ja, da får du alt annet enn en julekonsert med Pappadrømmer. Her er det nemlig blinkende neon lys, et selvlaget Santa Lucia antrekk og playback som gjelder. Men jeg må helt ærlig si det, at publikum elsket det.

Det er ikke verst bare det. For det er ikke rare konserten man kan holde, med kun en sang på repertoaret. Da vi ankom lokalet ble vi ført til et rom under scenen, noe vi i artistmiljøet kaller for backstage. Dette er et område som ofte er fylt opp av artistens ønsker, enten det være seg god mat eller kaldt drikke. Jeg personlig ønsket meg ikke noe annet, en at ungdommene skulle kose seg under min opptreden. Allikevel hadde de vartet opp med Pepsi Max, som kom godt med utover kvelden.

Da jeg omsider entret scenen noen minutter forsinket naturligvis, kunne jeg høre entusiasmen blant publikum. Jeg har nemlig hørt at dette er noe artistene gjør, men i mitt tilfelle handlet det om et laken som ikke ville sitte som kjolen til Santa Lucia. Men jeg fant fort ut at publikum elsket dette. Det var allsang fra jeg entret scenen med en litt sur stemme og helt til jeg avsluttet showet med en skikkelig playback variant av min egen julelåt. Dette var en stemning jeg sent kommer til å glemme, så tusen takk til Kvelde Ungdomsskole. For muligheten dere ga meg på juleballet deres.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *