5 + 1 = 6

48393990_545492709286833_2509932016804298752_n

Når snøen laver ned over det langstrakte landet vårt vet vi at det nærmer seg jul og rundt omkring i hele landet sitter det mennesker som ønsker seg det ene og det andre. Noen mennesker vet akkurat hva de ønsker seg, andre mennesker føler de har alt de trenger, men uansett er spenningen stor før den store julekvelden.

Vi har fått årets fineste julegave i fanget allerede før jul, den lille pakken er allerede pakket opp og på innsiden av gavepapiret lå beskjeden om at vi skal bli foreldre i 2019. Det betyr at denne storfamilien utvides med nok et medlem og ingen annen julegave kommer til å toppe denne gaven i år. Det å bli foreldre er det største oppdraget man får i løpet av livet og vi er  veldig glade for budskapet og gleder oss masse til å bli foreldre.

Alle i den nærmeste familie er selvfølgelig informert og budskapet har skapt en fantastisk juleglede i hele familien. For barna her i huset kunne nok ikke gaven skapt mer glede, for selv om de ikke helt trodde på oss i starten da vi fortalte det, var gleden stor da det gikk opp for dem at det faktisk var sant at de skulle bli storebror og storesøster nok en gang. Storesøster på 10 år var riktignok mest opptatt av hvorfor vi ikke hadde brukt kondom, mens lillebror kikket rart på henne og tenkte for seg selv «Hva er en kondom»

Men uansett kondom eller ikke, realiteten er at vi i 2019 blir foreldre nok en gang og at denne familien går fra fem til seks medlemmer. Vi ser virkelig frem til oppgaven dette medfører og ikke minst gleder vi oss masse til å møte det nye familiemedlemmet en gang i løpet av det neste året. Vi gleder oss også over at Ynwa Sofie skal få lov til å bli storesøster for første gang og regner med at hun takler denne rollen utmerket.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

4 hendelser på “5 + 1 = 6”

 1. Ann-Kristin Frank

  Åh, så koselig ???? ????
  Barn er det største mirakelet som finnes. ????
  Den beste julegaven og bursdagsgaven i verden.
  Ble farmor for 7 og et halvt år siden og det var like fantastisk ????
  Har 4 sønner og ble alene med dem når de var små så det var hektiske dager, men nå kan jeg kose meg med barnebarnet og ha henne så mye jeg orker i helger og ferier. Er så glad i den jenta at hjertet sprenges. ????
  Synes det er så vanskelig å se på barna som voksne menn. For meg er de gutta mine. ????
  Lykke til med det nye familiemedlemmet ????
  Tenker de gleder seg stort. Hadde barnebarnet mitt hørt at hun skulle bli storesøster så hadde hun blitt ellevill. Vanskelig å vente helt til han / hun kommer. ????
  En koselig og avslappende jul ønskes dere alle.????

  1. Tusen takk for det, vi gleder oss masse til barnet kommer til verden 🙂 Kan se for meg at livet med barnebarn er like fantastisk 😀

   Ønsker deg også en fin og avslappende jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *