Det gjør vondt å velge bort en man elsker!

53570988_358664711388725_4226203353467584512_n

Det skulle være oss to for alltid, du og jeg var som skapt for hverandre, men dessverre er det ikke alltid ting får som planlagt.

Helt siden den dagen jeg møtte deg, forstod jeg at du ville bety noe helt spesielt for meg. Jeg hadde mine mistanker, men jeg ante ikke at jeg skulle få så rett. For du har vært som en redning for meg, du har vært der for meg når jeg trengte deg som mest og derfor gjør det ekstra vondt å måtte gi opp alt det fine vi har hatt sammen.

Det høres kanskje rart ut, men sannheten er at jeg gjør dette for din del. Du har gitt meg så mye kjærlighet og støtte, derfor gjør det vondt i hjertet å innrømme at jeg ikke kan gi deg det samme tilbake. Jeg kan se lengselen i øynene dine hver eneste dag, en lengsel etter å bare få litt tilbake fra meg. Men dessverre klarer jeg ikke lenger å tilfredsstille dine behov godt nok.


Jeg kjenner det gjør vondt i hjertet, men dette er nok til det beste for oss begge. For første gang i livet setter jeg mine egne følelser til side, for første gang tenker jeg på hva som er det beste for deg og selv om det kommer til å presse frem mange tårer hos meg, vet jeg at du kommer til å få det livet du fortjener uten meg.

Som hund fortjener du lange turer hver eneste dag, som hund fortjener du å få den kosen du trenger hver dag og som hund fortjener du å leve et liv der du er i fokus. Jeg har klart å gi deg dette i 6 år, men det siste året har du kommet i andre rekke. Det har ikke vært bevisst fra min side, men med 3 barn i hus er det ikke mye tid og energi igjen når dager går mot kveld.

Det at du ble kastet inn i et familieliv har også satt sine spor, for du har vært vant til å ha pappa helt for deg selv. Plutselig levde du i et nytt hus, med nye mennesker og ikke minst energiske barn. Dette er en hverdag du ikke var forberedt på og det er fullt forståelig. Men det gjør vondt å se at du ikke klarer å finne roen, derfor tror jeg dette er til det beste.

Jeg klarer ikke forestille meg en dag uten deg, det kommer til å bli mange tårer i tiden etter vårt farvel. Enn så lenge har jeg ikke funnet en ny eier til deg, for kun det beste er godt nok for en hund med dine kvaliteter. Derfor skal jeg nyte den siste tiden vi har sammen og sørge for at du får et hjem der du endelig kan være den hunden du fortjener å være.

Tårevåt hilsen fra Pappa!

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *