Derfor ønsker jeg å være åpen om mine økonomiske problemer!

122318_1532_1.jpg

Det å skulle innrømme at man sliter økonomisk, er kanskje det tøffeste valget jeg har tatt i mitt liv. Redselen for hvordan folk skulle reagere har vært stor, derfor er jeg overlykkelig over de tilbakemeldingene jeg nå har fått. Jeg møter forståelse fra folk i samme situasjon, jeg møter støtte fra de som ikke er i samme situasjon og jevnt over er det stort sett bare positive tilbakemeldinger. Men hvorfor valgte jeg å gå til det skritt å fortelle om mine økonomiske problemer.

Opp igjennom livet møter man på mange utfordringer, forskjellen på oss mennesker er hvordan vi takler dem. Allerede på barneskolen skulle jeg møte min første utfordring, der ble jeg skikkelig mobbet av en stor gjeng med elever. Jeg ble truet med juling dersom jeg fortalte dette til noen, derfor valgte jeg å late som ingenting og spilte heller en rolle som han gutten som alltid spredde godt humør.


I senere tid fant jeg også ut at angst skulle bli en av mine utfordringer, også her valgte jeg å bruke humoren som et skjold. For ved å skape latter, bygger man seg også et skjold som ivaretar dine innerste følelser på en god måte. Så da jeg nå i voksen alder skjønte at økonomien også ville bli en utfordring, valgte jeg nok en gang å bruke mitt blide vesen og gode humør som et skjold. Men jeg skjønte raskt at humor ikke smeltet kreditorene, jeg kunne ikke betale renter med latter og nå måtte noe gjøres.

På en måte skal jeg være glad for alle utfordringene jeg har hatt i livet, for så langt har jeg kommet styrket ut av de fleste utfordringene. Etter at jeg var åpen om mobbingen, ble ting tatt tak i og jeg følte meg raskt bedre. Etter at jeg var åpen om angst, fikk jeg den hjelpen jeg trengte og har i senere tid lært meg til å leve med angsten. Nå som jeg har vært åpen om økonomiske problemer, har det forsvunnet 20 kilo fra skuldrene mine og så vil tiden vise om jeg kommer godt ut av dette også.

Tusen takk for all støtte så langt, dere motiverer meg til å vinne over denne utfordringen også!

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *