BEVAR MINNENE MED FLOTTE FØDSELSPLAKATER!

kd

Annonse: Trykk Norge AS

Jeg føler meg så utrolig heldig, som har fått lov til å ta del i to fødsler. For en fødsel er det vakreste livet har å by på, aldri før har jeg kjent på så mange følelser på en og samme gang. En fødsel er så spesiell at uansett hvor hardt man prøver, så klarer man ikke å gjenskape disse øyeblikkene. Ikke engang i hodet. For idet barnet kommer ut, er det tusen ting som skjer og før du vet ordet av det starter barnet ditt i barnehagen.

Så fort barnet ditt kommer til verden, blir alle andre så mye større. For de er så utrolig små når de kommer ut, men det er lett å glemme hvor små de egentlig var. Jeg ser det på Tia Louise her hjemme, hun er født en måned før min niese. Men allikevel ser hun ut som en skolestarter i forhold og det tyder på hvor fort de egentlig vokser. Derfor er jeg så takknemlig for at Trykk Norge bevarer minnene, med sine fødselsplakater.

På nettsiden deres kan du enkelt legge inn informasjon, som navn, vekt, høyde og mye mer. Før de på magisk vis bruker denne informasjonen og gjenskaper barnet ditt i et bilde. Dette kan henges på veggen i stue, på soverom eller der du måtte ønske. Dette er perfekt for deg som vil bevare minnene fra barn eller barnebarn. Så gå inn å bevar dine minner nå!


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *