DET MÅ VÆRE LOV TIL Å SI AT MAN IKKE VIL HA BARN!

kk

Jeg har virkelig ikke lyst på barn! Ikke fordi jeg ikke liker barn, for sannheten er at jeg elsker barn. Men nå har vi allerede fire barn i hus og bare tanken på flere barn gir meg sure oppstøt! Misforstå meg rett. For om vi hadde fått flere barn nå, kunne det vært med på å ødelegge livene våre. Ikke bare for meg og min samboer, men også for barna våre. For det koster penger, tid og energi og ha barn og skal jeg være helt ærlig så har jeg for lite av alt det.

Jeg har rett og slett vært livredd de siste ukene, i påvente av svaret på graviditetstester og blodprøver. For hadde det vist seg at vi var gravide igjen, hadde jeg ikke visst hva vi skulle ha gjort. Samtidig har jeg vært redd for å skrive hva jeg egentlig tenker, for dessverre finnes det mennesker der ute som sliter med nettopp det å kunne få barn. På en annen måte kan jeg ikke styre mine følelser og tanker, etter andre sine problemer. Jeg mener på ingen måte å være ufin!

Det må være lov til å si at man ikke vil ha barn, også for de som ikke har barn fra før. Det er en menneskerett å kunne velge dette selv og man burde ikke kritiseres for å mene verken det ene eller det andre. Men i alle tider har det vært forventet at vi mennesker skal reprodusere oss, derfor forventes det også at alle skal få barn. Men ikke alle vil ha barn og det må vi respektere. Uansett hvor urettferdig dette måtte høres ut, for de som ikke kan få barn.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *