HVORFOR BRUKER IKKE VI FORLOVELSESRINGENE?

ringer

Det er gått to uker siden jeg gikk ned på kne, for å spørre min kjæreste om hun ville gifte seg med meg. Den normalt så selvsikre og kjepphøye meg, ble brått forvandlet til et lite barn med tannlegeskrekk. Jeg var så nervøs i minuttene før frieriet, at jeg nesten ikke klarte å få ut et eneste ord. For det å skulle spørre sin største kjærlighet om hun vil gifte seg med deg, er uten tvil et av de største spørsmålene i livet. Jeg hoppet i det og fikk heldigvis mitt ja!

Veldig mange har fått med seg dette frieriet og gratulasjonene har strømmet på. Men det er en ting folket har bitt seg merke i, nemlig det at ingen av oss bruker ring på fingeren. Det er kanskje litt ironisk, det at man frir med ringene i hånden, for så å ikke bruke dem i ettertid. Det hele har derimot en naturlig forklaring. For det er mye man kan prøve i et prøverom på kjøpesenteret, men når du skal overraske kjæresten din med et frieri er det litt verre.

Dermed satt vi med en ring som var et nummer for liten. Optimalt sett skulle de hatt riktig størrelse på lager, men dessverre hadde de ikke det. Dermed ble ringen sendt inn for å utvides, slik at den skulle passe henne perfekt. Men for de av oss som har opplevd julen i Norge før, vet at antall virkedager raskt øker midt i julestria. Derfor har vi måttet smøre oss med tålmodighet og vi håper at ringene snart skal være på plass der de hører hjemme. Nemlig på fingeren-

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *