Den store snapchat flausen.

42992884_145419549744156_172382511039512576_n

Jeg skal være helt ærlig med dere, sexlivet er ikke helt det samme etter at man fikk barn.

Som småbarnsforeldre, blir det ikke like mye aktivitet på sengefronten. Tanken er ofte god, som de sier på fotballspråket, men gjennomføringsevnen er det verre med. For etter en lang dag med barn i hus, er man virkelig sliten når man først får muligheten til å sette seg ned og enda verre blir det så fort man entrer dørstokken inne på soverommet. Jeg kan ikke engang legge hodet på puten før jeg sovner, derfor blir det oftest som med Liverpool supporterne, vi tar det neste gang.

Samtidig er det veldig viktig å ikke glemme hverandre når man har barn, derfor er det viktig å huske de små tingene i hverdagen som minner oss på hvorfor vi er kjærester. Jeg tenker da på små ting som å gi hverandre et kyss på morgenen, sørge for at kjæresten din får en god armkrok når barna har lagt seg og for ikke å snakke om det daglige bildet fra dusjen. Hva var det han sa, tenker du kanskje nå. Men, et lite bilde før man entrer dusjen, kan være med på å holde spenningen i forholdet oppe.


Men i en verden full av sosiale medier, er det noen ting du bør passe ekstra godt på. For snapchat er jo en veldig fin måte å dele bildene på, det er bare noen få tastetrykk det, så er bildet sendt over til kjærestens mobil. Men det er lett å ikke ha fullt fokus, der man står i bare nettoen for å ta et bilde av seg selv naken. Først må man passe på at badetissen ikke kommer med i bilde, det handler jo om å vise frem sin beste side her. Det andre er å passe på hvem du sender dette til, ellers kan det bli litt flaut.

Det er her min flause kommer inn i bildet, for i kampens hete klarte jeg rett og slett å dele dette på My Story. Bare sånn at alle skulle få det med seg liksom, jeg skal si deg jeg var stresset der i en liten periode. Men jeg fikk til slutt kommet meg inn på bildet og slettet det fra My Story. Så nå håper jeg bare at ingen fikk dette med seg, for slike bilder er kun ment for min samboer.

Fikk du med deg min Snapchat flause?

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *