Kunne du datet en med økonomiske problemer?

011019_1859_Ikkefrhadde1.jpg

Kent heter jeg, jeg er 27 år gammel og bor i Larvik. På fritiden spiller jeg fotball, er med venner og ikke minst benytter jeg meg av den herlige naturen her i sjøgapet. Jeg elsker friluftsliv og sammen med hunden min, er vi ute på turer i skog og mark hver eneste dag. Samtidig liker jeg å finne roe her hjemme, med en god film på tv og et godt glass med vin i hånden. Det eneste som mangler nå, er noen som vil dele disse stundene med meg og som kan fylle den tomme armkroken min.

Kunne du tenkt deg å date meg?

Forresten, det er noen ting jeg glemte å fortelle deg her i forbifarten. Jeg har en forbruksgjeld på rundt 300.000, postkassen min oversvømmes av inkassoregninger og jeg har en hel del lønnstrekk på lønnen min. Med en fastlønn på 30.000 i måneden, sitter jeg faktisk igjen med bare 8.000 kroner utbetalt hver måned. Dette dekker så vidt husleien min, jeg har ikke penger til mat og hver måned må jeg gå nye 8.000 kroner i minus via kredittkortet mitt, for å få ting til å gå rundt.

Kunne du fortsatt tenke deg å date meg?


Økonomiske problemer, roten til alt ondt.

Det er mange ting som ikke lar seg gjøre, dersom du har økonomiske problemer. Du kan ikke kjøpe deg hus, du kan ikke kjøpe deg mobiltelefon og er du virkelig uheldig har du heller ikke et treningssenter som ønsker deg som kunde. Men i tillegg til alt dette, er man også mindre attraktiv, i jakten på drømmepartneren. For alt kan være fint og flott, helt til du velger å fortelle om din økonomiske bakgrunn. Da hjelper det lite om alt var rosenrødt, flesteparten velger å fortsette jakten uten deg.

Dessverre er det mange som sitter i min situasjon og omtrent like mange velger å holde tett om dette til en potensiell partner. Redselen for at den store kjærligheten aldri vil treffe deg, blir nok litt for stor og det er veldig lett å heller holde kjeft. Men på et eller annet tidspunkt er man nødt til å fortelle sannheten, kanskje vil sannheten by på enda større problemer i ettertid og kanskje er ikke følelsene for hverandre nok, til å holde sammen som partnere.


For de fleste av oss er ute etter stabilitet, skal man stifte en familie, er det viktig å vite at alle brikkene i puslespillet passer. Ved å holde igjen om sine økonomiske problemer, risikerer man å ødelegge hele puslespillet, selv om det kun er den siste brikken som ikke passer. Det er nok lettere å holde igjen informasjon, men vil de økonomiske problemene og den store løgnen være verre å svelge for en ny partner? Det tror jeg det kan være.

Da jeg traff min samboer, hadde jeg heldigvis kommet meg ut av det verste. Det var et par små saker som fulgte meg fremdeles og selv den dag i dag har jeg et lønnstrekk igjen. Jeg syntes det var vanskelig å være ærlig om dette og noe av dette kom ikke på banen før det hadde gått litt tid, men nå er alt fremme i lyset og det føles så mye deiligere. For selv om jeg har litt problemer økonomisk fremdeles, kommer det ikke som noen overraskelse for noen av oss og det betyr mye for oss begge.

Kunne du datet en med økonomiske problemer?

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *