Dette bruker jeg penger på! (Sjekk min kontoutskrift)

020719_1854_Hvorforfinn2.jpg

Jeg har valgt å være åpen om mine økonomiske problemer, det er på en måte en del av prosessen på veien mot å bli gjeldfri.

Som alle andre mennesker, har også jeg drømmer. Den største drømmen av de alle, er å kunne kjøpe bolig sammen med min kjære samboer. Akkurat nå er jeg et godt stykke unna det å nå drømmen, men jeg jobber hver eneste dag med å komme litt nærmere målet. Men for å en dag nå målet, er jeg nødt til å gå igjennom noen ubehagelige prosesser. En av disse, har vært å være åpen om mine økonomiske problemer. Det å blottlegge seg for hele verden er tøft, men også nødvendig mener jeg.

Åpenheten har gitt meg mange positive opplevelser, jeg mottar henvendelser fra folk i samme situasjon og jeg mottar henvendelser fra folk som kommer med tips. Et av tipsene jeg har fått, er å sette meg inn i hva jeg faktisk bruker penger på. Det har jeg nå gjort og det er liten tvil om at det bød på noen overraskelser. Egentlig hadde jeg tenkt til å holde dette for meg selv, men i og med så mange der ute sitter i samme situasjon ønsker jeg å dele dette med dere. Som skrekk og advarsel.

Jeg har her valgt ut en helt tilfeldig måned i året og som dere ser er det utrolig mange unødvendige kjøp som blir gjort!Hvordan er deres forbruk hver måned?

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 hendelser på “Dette bruker jeg penger på! (Sjekk min kontoutskrift)”

  1. Fy flate , du er tøff……. Lykke til, tror alle bør bli mer bevisst på hva vi bruker penger på. Det er ikke lett men dette vil gå veien for deg. Lykke til videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *